Sportbasisschool Het Startblok Westervoort

MR en OR

De Medezeggenschapsraad (MR)

In de MR kunnen ouders en leerkrachten meedenken over het beleid van de school. De MR heeft vaak een adviserende, maar zeker ook wel eens een beslissende rol in beleidszaken. De MR kan ieder onderwerp betreffende het beleid van de school ter sprake brengen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er problemen met individuele leerlingen of leerkrachten worden besproken, maar je kunt zaken waar je zorgen of ideeën over hebt op de agenda laten zetten. Dus als u als ouder iets op de agenda wilt laten zetten, laat het óns dan weten.

Dat kan via MR@bshetstartblok.nl of via één van de MR-leden.

De MR-leden zijn: Merlien Meijer (voorzitter en moeder van Iza), Carel v.d. Heijden (vader van Chris en Dominic), Kristel Aalders (moeder van Kim en Evi), Paul Verhoef (vader van Stijn en Niek), Mieke v.d. Berg (leerkracht groep 3/4), Ina Rasing (leerkracht groep 1/2), Hanneke Otten (leerkracht groep 4) en Inge Groenewoud (intern begeleider).

MR

Op de foto van links naar rechts: Inge, Kristel, Merlien, Hanneke, Mieke, Paul en Carel (Ina ontbreekt)